• Topkwaliteit Black Angus & Iberico Vlees!
  • Leverdagen: woensdag en vrijdag.
  • Boven €100,- gratis bezorging!
Home » Over ons

Wie zijn wij?

Twee jarenlange vrienden die in 2021 "The Meat Bro's" zijn opgestart.
Omdat onze passie vooral ligt bij rundvlees uit Zuid-Amerika en varkensvlees uit Spanje, kwamen wij op het idee onze klanten te verrassen met een goed stuk vlees, tegen een eerlijke prijs!

 
Mede doordat barbecuen tegenwoordig steeds meer wordt gedaan en het een van onze favoriete hobby's is, wilden wij met een concept komen met de verkoop van grote stukken vlees van uitzonderlijke kwaliteit! Lekker voor op bijvoorbeeld Kamado's, pallet grill of houtskool barbecues!

 

En om het allemaal gemakkelijk te maken, leek het ons een goed idee dat mensen, in deze drukke tijden, hun vlees online kunnen bestellen. Vanuit de luie stoel, gewoon thuis voor de televisie en het laten bezorgen aan de voordeur. Hoe gemakkelijk is dat!

 Black Angus Runderen

 

Onze Black Angus rundvlees uit Zuid Amerika, Verenigde Staten, Canada en Australië brengen een aantal unieke elementen met zich mee. Onder andere worden de runderen speciaal gehouden voor het vlees, en leiden geen dubbelleven als melkkoe. Ze groeien op in een diverse natuur waar ze zich tegoed doen aan wat ze daar kunnen eten. Dit heeft een speciaal effect op de smaak en malsheid van het vlees. Ook krijgen ze een speciaal dieet en kunnen ze vrij rondlopen in de natuur. De Nederlandse melkkoeien zijn bijvoorbeeld wel geschikt voor de consumptie, maar zijn taaier en minder smaakvol.

 

Onze runderen krijgen een speciaal graan gevoerd dieet van 120 dagen en zijn jonger waardoor er minder bindweefsel in het vlees zit. Hierdoor krijg je de kwaliteit die een echte vleesliefhebber wil. Dit soort vlees vind je niet in je achtertuin, daar moet je de grens over. Dat hebben wij alvast voor je gedaan!Het Iberico Varken

Ook wel de Wagyu van varkensvlees genoemd, onze Iberico varkens zijn alleen te vinden op het Iberische schiereiland. Door middel van een strenge Spaanse wet- en regelgeving wordt het ras zo zuiver mogelijk gehouden waardoor de kwaliteit van hun leven en het vlees gewaarborgd wordt. Het Iberico varken heeft een hoge concentratie aan marmering waardoor je altijd verzekerd bent van een sappige en malse bite met een unieke twist. Door de eikels en noten waar de varkens zich aan tegoed doen in de vrije natuur heeft het vlees een subtiele, nootachtige smaak. Perfect als aanvulling voor elk recept. Ook is het vlees van zulk hoog niveau dat alle delen van het varken als steak kunnen dienen, terwijl deze bij lagere kwaliteits-varkens als gehakt en worst verwerkt moeten worden. Kies je voor Iberico, dan kies je voor de crème de la créme onder varkensvlees!